Index of /oktatas/konyvek/abet/BMEVEMBA-BEA606_Elelmiszeripari_technologia

[ICO]NameLast modifiedSizeDescription

[PARENTDIR]Parent Directory  -  
[   ]VÖ_Élelmiszeripari technológia_1-Bevezetés.pdf2017-05-13 14:31 5.1M 
[   ]VÖ_Élelmiszeripari technológia_2-Tartósítóipar.pdf2017-05-13 14:31 3.8M 
[   ]VÖ_Élelmiszeripari technológia_3-Hűtőipar.pdf2017-05-13 14:31 2.5M 
[   ]VÖ_Élelmiszeripari technológia_4_Édesipar.pdf2017-05-13 14:31 4.3M 
[   ]VÖ_Élelmiszeripari technológia_5-Boripar.pdf2017-05-13 14:31 3.9M 
[   ]VÖ_Élelmiszeripari technológia_6-Likőripar.pdf2017-05-13 14:31 805K 
[   ]VÖ_Élelmiszeripari technológia_7-Üdítőipar.pdf2017-05-13 14:31 434K 
[   ]VÖ_Élelmiszeripari technológia_8-Élvezetiszerek.pdf2017-05-13 14:31 1.6M 
[   ]ÉT_2018_VEMBA606_01.pdf2018-02-19 17:59 2.1M 
[   ]ÉT_2018_VEMBA606_02.pdf2018-02-20 12:55 1.2M 
[   ]ÉT_2018_VEMBA606_03.pdf2018-02-20 13:00 3.5M 
[   ]Élelmiszeripari technológia labor program 2018.doc2018-02-28 16:42 68K 
[   ]2018-Kenyérsütési protokoll - ICC 131 12.10.03.pdf2018-03-02 15:26 448K 
[   ]2018-Tésztakészítési és minősítési protokoll 12.10.03.pdf2018-03-02 15:26 236K 
[   ]2018-Szárítási folyamat vizsgálata.pdf2018-03-02 15:35 23K 
[   ]ÉT_2018_VEMBA606_04.pdf2018-03-02 15:53 2.2M 
[   ]ÉT_2018_VEMBA606_05.pdf2018-03-09 15:37 764K 
[   ]ÉT_2018_VEMBA606_06a.pdf2018-04-14 11:27 864K 
[   ]ÉT_2018_VEMBA606_06b.pdf2018-04-14 11:27 1.2M 
[   ]ÉT_2018_VEMBA606_07-extrudálás.pdf2018-04-14 11:27 2.6M 
[   ]ÉT_18-04-18_Kenyér.pdf2018-05-14 13:05 1.8M 
[   ]ÉT_18-04-25_Száraztészta.pdf2018-05-14 13:05 3.1M 
[   ]ÉT_18-04-25b_AszeptikusTechnológia.pdf2018-05-14 13:05 1.3M 
[   ]ÉT_18-05-02_Tejipar.pdf2018-05-14 13:05 5.0M 
[   ]ÉT_18-05-09_Borászat.pdf2018-05-14 13:05 3.3M 
[   ]ÉT_18-05-09-16_Fűszerek.pdf2018-05-14 13:05 1.0M 
[   ]ÉT_18-05-16_Édesipar.pdf2018-05-14 13:05 4.4M 
[   ]ÉT_18-05-23_Húsipar.pdf2018-05-14 13:05 3.1M 
[   ]MBA606-BEA606_Vizsgatételsor_2018.pdf2018-06-05 11:32 14K 

Apache/2.4.52 (Ubuntu) Server at oktatas.ch.bme.hu Port 80