BME Vegyészmérnöki Kar Biomérnöki szak 5. évfolyam Élelmiszerminősítő szakirány
| |
biom. 5. évf. élelm. min. |
|
nappali tagozat
|
2003/04/1 |
2003.09.15.-2003.12.19. |
|
|
|
|
H 08.15-14.00 270 minden héten - - 6
|
Típus |
Tárgykód |
Tárgynév |
Kurz. |
Hely |
Oktatók |
|
L |
BMEVEBE4675 |
Élelmiszervizsgálati komplex labor |
03 |
K.2.10 |
Simonné Dr.Sarkadi Livia |
K 08.15-12.00 259 minden héten 4 - -
|
Típus |
Tárgykód |
Tárgynév |
Kurz. |
Hely |
Oktatók |
|
E |
BMEVEBE4036 |
Minőségbiztosítás, élelmiszerbiztonság |
02 |
D.5.27 |
Tömösközi Sándor Dr. |
K 10.15-12.00 568 minden héten 4 - -
|
Típus |
Tárgykód |
Tárgynév |
Kurz. |
Hely |
Oktatók |
|
E |
BMEVEMK4213 |
Biotermék technológia |
07 |
CH.3.02 |
Nyeste László Dr. |
K 15.15-17.00 212E 1,2,3,4,5,6,7 1 - 2
|
Típus |
Tárgykód |
Tárgynév |
Kurz. |
Hely |
Oktatók |
|
E |
BMEVEAA4294 |
Elektroanalitika és szenzorika |
12 |
CH.F.13 |
Szepesváry Tamásné Dr. |
K 15.15-19.00 212L 8,9,10,11,12,13,14 1 - 2
|
Típus |
Tárgykód |
Tárgynév |
Kurz. |
Hely |
Oktatók |
|
L |
BMEVEAA4294 |
Elektroanalitika és szenzorika |
13 |
CH.1.1/2 |
Szepesváry Tamásné Dr. |
Sze 08.15-10.00 269 minden héten 2 - -
|
Típus |
Tárgykód |
Tárgynév |
Kurz. |
Hely |
Oktatók |
|
E |
BMEVEBE4363 |
Élelmiszer mikrokomponensek analizise |
02 |
CH.3.02 |
Örsi Ferenc Dr. |
Sze 10.15-12.00 567 minden héten 2 - -
|
Típus |
Tárgykód |
Tárgynév |
Kurz. |
Hely |
Oktatók |
|
E |
BMEVEMK4211 |
Erjedési iparok |
07 |
J.2.09 |
László Elemér Dr. |
Sze 15.15-19.00 264 minden héten - - 4
|
Típus |
Tárgykód |
Tárgynév |
Kurz. |
Hely |
Oktatók |
|
L |
BMEVEBE4173 |
Élelmiszer mikrokomponensek analizise labor I. |
03 |
K.2.10 |
Örsi Ferenc Dr. |
Sze 15.15-17.00 267 minden héten 2 - -
|
Típus |
Tárgykód |
Tárgynév |
Kurz. |
Hely |
Oktatók |
|
E |
BMEVEBE4185 |
Szabványositás, minôségtanusitás |
05 |
K.2.11/KSZ |
Salgó András Dr. |
Cs 10.15-13.00 216 minden héten 3 - -
|
Típus |
Tárgykód |
Tárgynév |
Kurz. |
Hely |
Oktatók |
|
E |
BMEVEAA4356 |
Kromatográfia |
07 |
K.2.12 |
Balla József Dr., Fekete Jenő Dr. |
Cs 10.15-12.00 568 minden héten 4 - -
|
Típus |
Tárgykód |
Tárgynév |
Kurz. |
Hely |
Oktatók |
|
E |
BMEVEMK4213 |
Biotermék technológia |
07 |
CH.3.02 |
Nyeste László Dr. |
Cs 15.15-17.00 266 minden héten 2 - -
|
Típus |
Tárgykód |
Tárgynév |
Kurz. |
Hely |
Oktatók |
|
E |
BMEVEBE4176 |
Élelmiszertörvény, élelmiszerjog, az élelmiszerell. szerv. |
04 |
K.2.11/KSZ |
Salgó András Dr. |
P 08.15-10.00 260 minden héten 2 - -
|
Típus |
Tárgykód |
Tárgynév |
Kurz. |
Hely |
Oktatók |
|
E |
BMEVEBE4037 |
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata |
05 |
D.5.26 |
Örsi Ferenc Dr. |
P 10.15-14.00 803 minden héten - 6 -
|
Típus |
Tárgykód |
Tárgynév |
Kurz. |
Hely |
Oktatók |
|
G |
BMEVEVF4416 |
Élelmiszerminősitő tervezési feladat |
06 |
.. |
Miháltz Pál Dr. |
P 12.15-14.00 262 minden héten 2 - -
|
Típus |
Tárgykód |
Tárgynév |
Kurz. |
Hely |
Oktatók |
|
E |
BMEVEBE4160 |
Reflexios és transzmissziós közeli IR spekt. élelm. ip. alk. |
03 |
K.2.11/KSZ |
Salgó András Dr. |
P 14.15-16.00 263 minden héten - - 2
|
Típus |
Tárgykód |
Tárgynév |
Kurz. |
Hely |
Oktatók |
|
L |
BMEVEBE4161 |
Reflexios és transzmisszios közeli IR sp. él. ip. alk. labor |
08 |
K.2.10 |
Salgó András Dr. |